Παρασκευή, 14 Δεκεμβρίου 2018

Είσοδος Χρήστη

Τετάρτη, 16 Ιουλίου 2014 Αμφιθέατρο Maroussi Plaza

Χορηγοί

 • ΧΟΡΗΓΟΣ
ACS

Η ACS Ταχυδρομικές Υπηρεσίες Α.E.E., εταιρεία του Ομίλου Quest, λειτουργεί στην Ελληνική αγορά από το 1981. Αποτελεί την ηγέτιδα εταιρεία στο χώρο της, διακινώντας ετησίως πάνω από 50 εκατομμύρια αποστολές, από το σύνολο των υπηρεσιών της (courier και post). Η εταιρεία διαθέτει το μεγαλύτερο αυτόνομο δίκτυο στην Ελλάδα, με περισσότερα από 450 σημεία εξυπηρέτησης (σε Ελλάδα, Κύπρο, Αλβανία και Βουλγαρία), ενώ έχει αναπτύξει την αρτιότερη οργάνωση και τεχνογνωσία στο χώρο της, με τις πιο σύγχρονες υποδομές σε μηχανογραφικό εξοπλισμό και αυτόματα συστήματα διαλογής/παρακολούθησης των αποστολών.

Ως ο πλέον αξιόπιστος συνεργάτης των μεγαλύτερων εταιρειών e-Commerce στην Ελλάδα, και καθώς παρέχει διαρκώς στην αγορά νέες καινοτομικές λύσεις με σκοπό την καλύτερη και ανταγωνιστικότερη λειτουργία των ηλεκτρονικών καταστημάτων, η ACS παρέχει τις παρακάτω λύσεις:

  (α) τη νέα υπηρεσία “Card On Delivery”, που δίνει τη δυνατότητα στους αγοραστές των e-shops να πληρώνουν την αξία της αντικαταβολής με την πιστωτική ή χρεωστική τους κάρτα κατά την παραλαβή της παραγγελίας τους από την ACS.
  (β) τα νέα σημεία παραλαβής/παράδοσης αποστολών ”ACS Smart Point” σε επιλεγμένα πρατήρια καυσίμων της Shell, όπου οι πελάτες των e-shopς μπορούν να παραλαμβάνουν τις παραγγελίες τους στο δικό τους χρόνο.
  (γ) τη νέα mobile web εφαρμογή “ACS ReDirect”, με την οποία οι παραλήπτες των online παραγγελιών μπορούν να επιλέξουν νέα μέρα ή σημείο παράδοσης (κατάστημα ACS ή ACS Smart Point) από το κινητό τους, μέσω sms ή Viber.
  (δ) τις ειδικά διαμορφωμένες λύσεις για το χώρο του eCommerce, όπως το Αυτόματο Σύστημα Απόδοσης Αντικαταβολών, τις οικονομικές υπηρεσίες εξωτερικού “ACS EU & Cyprus Economy” και τα καινοτομικά εργαλεία "ACS Web Business Tools" για e-shops.

Περισσότερες πληροφορίες για την ACS στο www.acscourier.gr

 • ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ

H Convert Group είναι μία αμιγώς συμβουλευτική εταιρεία για το eBusiness, eCommerce και το Digital Transformation στην Ελλάδα. Ειδικεύεται στο Online Grocery & Online Pharmacy σε τομείς eStrategy, eRecruiting, OmniChannel, eMarket Research & eTraining έχοντας καθοδηγήσει εταιρίες όπως ΑΒ Βασιλόπουλος, MyMarket, WeLoveSuperMarket, Θανόπουλος, L'Oreal, Henkel, APIVITA, J&J, Beiersdorf, Ales Groupe, κ.α.

Η Generation Y International eBusiness Experts δραστηριοποιείται 18 χρόνια στον ψηφιακό χώρο και την ηλεκτρονική αγορά, διαθέτει φυσική παρουσία σε 7 χώρες και διατηρεί ενεργά projects σε πάνω από 24 χώρες. Έχοντας εκατοντάδες διεθνή και ελληνικά έργα να επιδείξει, η Generation Y έχει εξειδικευτεί τα τελευταία χρόνια στο χώρο του e-commerce με τη δημιουργία καινοτόμων ηλεκτρονικών καταστημάτων και εφαρμογών, καθώς και την προώθησή τους μέσω στοχευμένων ενεργειών online marketing, εξατομικευμένων για τον κάθε συνεργάτη της.

Η MPASS σχεδιάζει, υλοποιεί και παρέχει υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας προς εταιρικούς συνεργάτες. Η εταιρεία προέρχεται από και βασίζεται στην έρευνα και ανάπτυξη στο πεδίο σύγχρονων τεχνολογιών πληροφορικής και επικοινωνιών. Ήδη από το πρώτο στάδιο της ζωής της, ταυτίζεται με την τεχνολογική καινοτομία σε υπηρεσίες mobile & proximity marketing, καθώς και σε high-end ψηφιακές διαδραστικές υπηρεσίες.

 • CONFERENCE EXPERIENCE SPONSOR

Conferience is an interactive web-app facilitating direct interactive possibilities among speakers and audiences for events such as: lectures, presentations, conferences, polling, training courses, seminars, focus groups, research & (executive) meetings.

 • ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΚΤΥΠΩΣΕΩΝ

Η PressiousArvanitidis, μία από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες εταιρείες εκτυπώσεων στην Ελλάδα, με ηγετική θέση στον κλάδο, σύγχρονα τεχνολογικά μέσα, πιστοποιημένο έλεγχο ποιότητας και στελέχη με υψηλή τεχνογνωσία, αποτελεί εδώ και χρόνια τον πολυτιμότερο συνεργάτη μεγάλων ελληνικών & πολυεθνικών εταιρειών. Χάρη στη δυνατότητα που έχει να προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις έντυπης επικοινωνίας, επιβεβαιώνει εμπράκτως την εταιρική της υπογραφή “Print your mind”, αφού υλοποιεί εκτυπωτικά, με υπευθυνότητα και σεβασμό προς το περιβάλλον, «οτιδήποτε έχουν οι πελάτες της στο μυαλό τους».

 • ΜΕ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ

Γίνετε χορηγός

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις σημαντικές παροχές της χορηγίας σας επικοινωνήστε απευθείας με την:

Νένα Γιαννακίδου, τηλ.: 210 6617 777 (εσωτ. 112), fax: 210 6617 778, e-mail: nenag@boussias.com

 • ΧΟΡΗΓΟΣ
ACS
 • ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
 • CONFERENCE EXPERIENCE SPONSOR
 • ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΚΤΥΠΩΣΕΩΝ
 • ΜΕ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ

Δείτε τους όρους χρήσης. Επικοινωνήστε μαζί μας.

© 2018 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, T:210 6617777, F:210 6617778

Designed by Boussias
New Media Team