Παρασκευή, 14 Δεκεμβρίου 2018

Δωρεάν εγγραφή

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία για να εγγραφείτε στο Boussias Conferences και να έχετε πλήρη πρόσβαση στο περιεχόμενό του.
*
*
*
*
*
*
* Άνδρας   Γυναίκα
*

Τα πεδία με * είναι υποχρεωτικά

Τετάρτη, 16 Ιουλίου 2014 Αμφιθέατρο Maroussi Plaza

Το συνέδριο

Θεματολογία του συνεδρίου

Το e-Commerce Panorama είναι ένα νέο συνέδριο που έρχεται να δώσει τον πρώτο λόγο στους ίδιους τους επιχειρηματίες και τους παρακινήσει να παρουσιάσουν τις πρακτικές και τα επιτεύγματά τους, αλλά και τα πιο σημαντικά διδάγματα και τα συμπεράσματα που έχουν εξαγάγει από τη δραστηριότητά τους στο χώρο του ηλεκτρονικού εμπορίου. Στόχος είναι η διαμόρφωση ενός πανοράματος ιδεών και πρακτικών που θα λειτουργήσει ως εγχειρίδιο για όσους βρίσκονται ήδη στο χώρο, αλλά και για όσους επιθυμούν να μπουν σε αυτόν.

Σε ποιους απευθύνεται το συνέδριο:

Το συνέδριο απευθύνεται σε επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στον ευρύτερο χώρο του ηλεκτρονικού εμπορίου και στους προμηθευτές τους.

Συγκεκριμένα, το συνέδριο καλούνται να παρακολουθήσουν επιχειρηματίες που διαθέτουν e-shop αλλά και στελέχη που ειδικεύονται σε marketing, business development, πληροφορική, εξυπηρέτηση πελατών, προμήθειες, multichannel marketing, direct marketing, logistics και έρευνα αγοράς, από τους τομείς του Λιανεμπορίου, των Τουριστικών Υπηρεσιών και της Φιλοξενίας, της Εστίασης, των Μεταφορών & Ταχυδρομικών Υπηρεσιών, των Τραπεζικών Υπηρεσιών, των Τηλεπικοινωνιών, των Ηλεκτρονικών της Πληροφορικής και του Θεάματος.

Εάν έχετε e-shop ή εταιρεία που παρέχει προϊόντα και B2C υπηρεσίες μέσω του Internet, λάβετε μέρος δωρεάν στο συνέδριο και παρουσιάστε το highlight της δουλειάς σας. Κάθε παρουσίαση θα είναι διάρκειας 5 λεπτών και μπορεί να είναι σε μορφή pecha-kucha (15 slides x 20 δευτερόλεπτα) ή ελεύθερη.

Επιλέξτε το σημαντικότερο δίδαγμα, το πιο αξιοσημείωτο case study ή το κορυφαίο επίτευγμα του τελευταίου έτους για την επιχείρησή σας και μοιραστείτε το με το κοινό.

Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι το θέμα της παρουσίασης μπορεί να σχετίζεται με κάποιον από τους παρακάτω τομείς: Design, Redesign/Relaunch, Στρατηγική Πωλήσεων, Εξυπηρέτηση/Εμπειρία πελατών, Interactive Marketing, Στρατηγική Social Media, Mobile Commerce, Personalization, SEO/SEM, Affiliate Marketing, Usability, σχέση με φυσικό κατάστημα (εφόσον υπάρχει) κλπ.

  • ΧΟΡΗΓΟΣ
ACS
  • ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  • CONFERENCE EXPERIENCE SPONSOR
  • ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΚΤΥΠΩΣΕΩΝ
  • ΜΕ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ

Δείτε τους όρους χρήσης. Επικοινωνήστε μαζί μας.

© 2018 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, T:210 6617777, F:210 6617778

Designed by Boussias
New Media Team